Den trivsamma familjehamnen i Gränna

Om Gränna Hamn

Latitud N58° 01′ 8”, Longitud E14° 27′ 3′

Båtplatser

Har ni frågor om båtplatser i Gränna Hamn kan ni vända er till info@grannabatklubb.com

Välkommen till Gränna Hamn

Latitud N58° 01′ 8”, Longitud E14° 27′ 3′

Välkommen

Vår båtklubb ligger vid ett av Sveriges innanhav – Vättern – som erbjuder ett fantastiskt båt- och sjöliv mitt inne i landet.

Här finns möjlighet till långsegling med angörning i trevliga hamnar runt Vätterns över 180 M (nautisk mil) långa strand.

Eller varför inte lägga till i en naturhamn på en av de över 200 öar som finns i sjön. Tycker du om att fiska så erbjuder Vättern ett spännande fiske med flera arter av både traditionell insjöfisk, men även flera ädelfiskarter och då framför allt vätterrödingen.

Vår klubb välkomnar både dig som är sjö-, båt- och fiskeintresserad men kanske framför allt intresserad av natur- och friluftsliv.

I hamnen

I hamnen hittar du restauranger och kiosker. På campingen alldeles intill finns också minilivs/kiosk som säljer livsmedel med mera.

Hamnen har också en busstation för länsbussar till Jönköping, Tranås och Ödeshög. Det gör hamnen till en idealisk plats för på- och avstigning eller byte av besättning.

Sopstation med sortering hittar du på parkeringsplatsen norr om själva hamntorget.

Gränna gästhamn ligger på gångavstånd från stadens centrum (ca 700m) där du hittar bankomat, affärer, järnhandel, restauranger, livsmedelsaffärer, vårdcentral, apotek, systembolag och muséer.