Nu är det dags för årets upplaga av Grevskapsregattan!

Vi vill välkomma alla kölbåtsseglare oavsett erfarenhet och nivå till en trevlig dag på sjön utanför Gränna.

Tid: Lördagen den 20 augusti 2021

Anmälan: Gränna båtklubb lördag 20 augusti senast 09.00. (Går även att anmäla tidigare via SMS till nedan kontakter, betala via Swish)

Ansvarig skeppare anmäler Namn, båtklubb, mobilnummer, segelnummer, SRStal, och antal personer ombord.

Anmälan Grevskapsregattan 2022

Anmälningsavgift 100 sek

Skeppare:_________________________________

Båttyp: ___________________________________

Båtnamn: _________________________________

Segel nr: __________________________________

Klubb: ____________________________________

SRS-tal: ___________________________________

Tel nr: ____________________________________

Anmälan Grevskapsregattan 2022 (PDF-fil för utskrift)

Indelning i klasser kan komma att ske, t ex vid stort deltagarantal och/eller stor spridning på SRS-tal.

Regler: Seglingsföreskrifterna består av föreskrifterna i KSR 2017-2020, appendix S, Standardseglingsföreskrifter, och kompletterande seglingsföreskrifter i denna föreskrift med eventuell komplettering på tävlingsdagen. Starttider enligt TID PÅ DISTANS med jaktstart (”omvänt LYS”). Alla tidsangivelser enligt GPS.

Avgift: 100 kr betalas genom Swish. Nummer 1236956775

Start: Första start planeras till 12.00. Individuella starttider meddelas vid rorsmansmöte 10.30.

Banan: Distansbana mellan Gränna och Visingsö, Bansträckningen meddelas vid rorsmansmöte 10.30.

Övrigt: Protester skall lämnas in till tävlingsledning senast 60 min efter sista båts målgång. Deltagande båt skall vara ansvarsförsäkrad.

Frågor: Peter Boestad 070-399 09 99, Östen Johansson 070-5452506

Aftersail: Vi tänder grillen kl.18:00 och minglar i klubbhuset. Medtag egen mat och dryck. Vi bjuder på kaffe och kaka.

Varmt välkomna och segla väl!