Nu är det dags för årets upplaga av Grevskapsregattan!

Vi vill välkomma alla kölbåtsseglare oavsett erfarenhet och nivå till en trevlig dag på sjön utanför Gränna.

Tid: Lördagen den 15 augusti 2020

Anmälan: Gränna båtklubb lördag 15 augusti senast 09.00. (Går även att anmäla tidigare via SMS till nedan kontakter, betala via Swish)

Ansvarig skeppare anmäler Namn, båtklubb, mobilnummer, segelnummer, SRStal, och antal personer ombord.

Indelning i klasser kan komma att ske, t ex vid stort deltagarantal och/eller stor spridning på SRS-tal.

Regler: Seglingsföreskrifterna består av föreskrifterna i KSR 2017-2020, appendix S, Standardseglingsföreskrifter, och kompletterande seglingsföreskrifter i denna föreskrift med eventuell komplettering på tävlingsdagen. Starttider enligt TID PÅ DISTANS med jaktstart (”omvänt LYS”). Alla tidsangivelser enligt GPS.

Avgift: 100 kr betalas genom Swish. Nummer 1236956775

Start: Första start planeras till 12.00. Individuella starttider meddelas vid rorsmansmöte 10.30.

Banan: Distansbana mellan Gränna och Visingsö, Bansträckningen meddelas vid rorsmansmöte 10.30.

Övrigt: Protester skall lämnas in till tävlingsledning senast 60 min efter sista båts målgång. Deltagande båt skall vara ansvarsförsäkrad.

Frågor: Michael Eskilsson 073-410 25 36, Peter Boestad 070-399 09 99

Varmt välkomna och segla väl!