Seglingsallsvenskan 2017

Gränna Båtklubb har i samarbete med Domsands Båtsällskap och JSS gemensamt ansökt om att arrangera en deltävling i Seglingsallsvenskan 2017. Tävlingen är en nationell liga med fyra deltävlingar runt om i Sverige och består av 18 klubblag som kvalificerat sig till deltagande. Man tävlar i likadana segelbåtar.

 

UPPDATERING: Se program här

 

Plats: Södra Munksjön
Datum: 25-27 augusti 2017

Gränna BK’s uppgift i samband med seglingarna är att sköta mottagning av båtar och besättningar och i största allmänhet sköta markservicen vid Munksjömagasinet. All mathantering är utlagd på vår samarbetspartner FC Event.

Båtarna kommer under eftermiddagen torsdag 24/8 där vi ska vara behjälpliga med handräckning. Tävlingarna genomförs fre-sön och båtarna mastas av och tas upp under senare eftermiddag på söndagen där vi också ska bistå med handräckning.
Bemanningsorganisationen fastställs den 23/5.

För att vi ska klara av vår del av arrangemanget behövs sammanlagt 20 personer. Vi hoppas att just du finner det intressant att vara med.

Anmäl intresse per mail till benhja@gmail.com eller via telefon 070-521 49 20.

Bengt Hjalmarson

Mer info finns här. Se även http://www.jkpg.com/sv/h2ojonkoping/

 

SPONSOR

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.