Tack Stefan Erixson!

Under vår arbetsdag den 16 april 2016, så passade vi på att avtacka vår tidigare ordförande. Här följer en liten sammanfattning:

Stefan Erixon!IMG_0640
Stefan betyder ’den krönte, Segraren’
Erik betyder ’den ärade’

Det har verkligen varit en ära att få haft Stefan som ordförande under de tio år som varit. Vår klubb har utvecklats enormt under hans ledning & både medlemsantal samt båtplatser har ökat. Hamnen hade inte blivit så här fin utan hans engagemang!

Stefan är som person väldigt positiv och ser möjligheter där andra ser problem!
Hans tid som ordförande har betytt mycket för oss & vår förening.
Gränna båtklubb hade inte varit densamma utan Stefan som ordförande!

Stefan fick sedan berätta lite själv ’ur minnet’ om vad som hänt under hans tid som ordförande, till sin hjälp gavs han lite ’minnes-saker’ som plockades fram ur en låda… t.ex:

• Mobiltelefon (som han offrade under bomsättning efter att ha underskattat sin egen vikt…)

• HVKT vimpel (Seglartävling som Stefan startade 2007 & som fortfarande hålls igång!)

• Hallon & Lakritsbåtar (som symbol för ökning av antal båtplatser, Gränna hamn där vi år 2005 hade 87 platser, för att 2016 ha 156 platser / vi var 73 st medlemmar 2005, och ökade till 137 st till 2016 – otroligt!!)

• Bildbevis plockades fram med Stefan stolt poserande på olika segelbåtar (Han drömmer nog trots allt om en ’riktig’ båt..)

• Bild (ett fotomontage) med Stefan & en massa damer + nåt i rosa.. (Vi trodde ju att vi visste allt om Stefan, men det verkar som om han extraknäckt som försäljare vid sidan av sitt ordförandeskap… Bilar & Aloe vera?? –  här blev han lite mindre talför & något röd om kinden…)

Som ett litet bevis på den stora gärning han utfört, gav Gränna båtlubb Stefan en 10-årig Whiskey, tre läckra vinflaskor, en blomma samt en lång & rungande applåd!

Tack än en gång Stefan!

Vid pennan: Håkan Frylén

147 IMG_4019

Foto: Anders Öborn