Information inför arbetsdag 16 april

Har du verkligen koll på läget, vet du vad som händer!?

Den 16 april, kl.09.00 väcker vi vår otroligt vackra hamn till liv igen efter vinterns slummer – vår första arbetsdag! Ett ypperligt tillfälle att få veta lite mer om allt & kanske lite till när vi tillsammans fixar i ordning inför den stundande säsongen. Alla tänkbara Gym-övningar kan utövas i det fria – alldeles gratis! Förutom att vi ska klä den nya bryggan (ytterst, brygga D) med några bommar, släppa på vattnet & tvätta bort ändornas smuts så grejar vi lite med skyltar, ramper, bommar, flytkroppar & våra fina stugor. Det är under våra aktivitetsdagar som vi lär känna våra båtgrannar – vi vill gärna träffa dig!

Vi kommer att ha en lista som ger detaljerad info om var jobben finns. Förslag på bra verktyg (om man har) att ta med sig är: Skruvdragare, kofot, hammare, hylsor/ringnycklar (10-24 mm), skiftnyckel, tång, smilband.

Vi tror & hoppas att vi har allt material som behövs för att hålla dig och dina verktyg sysselsatta! Summering: alla kan hitta något att göra & din hjälp uppskattas!

Kaffe med smarrigt tilltugg kommer avnjutas när vi passar på att formellt avtacka vår tidigare ordförande, Stefan Erixon.

Känn dig nu riktigt varmt välkommen!

// Kommittéerna!


Extra info

Det finns nu datum för sjösättning i vår kalender. Vi gör som traditionen påbjuder & ställer våra vagnar snyggt och prydligt på uppställningsplatsen efter sjösättning. Glöm inte städa upp efter båten, på parkeringen!! Senast den 14 maj, 2016 ska samtliga båtar vara borta från parkeringarna.

OBS: Det är inte tillåtet att ställa båt på uppställningsplats vid reningsverket efter 14 maj, 2016. (Uppställningsplats kommer att grusas & endast tomma båtkärror tillåts stå där).

//Bryggkommittén

Ett svar till “Information inför arbetsdag 16 april”

  1. Det behövs bits till att skruvdragarna för att fästa den nya bryggmärkningen.
    De heter T15. Vi har 2 st som följde med, men det går åt mera.
    De skruvarna som skall tas bort är s.k. stjärnskruv, så här behövs det oxså verktyg till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.