Försäljning av klubbens 606:or

Styrelsen har i samråd med seglingskommittén beslutat att sälja våra 606:or. I första hand erbjuds de till klubbens medlemmar med ett förmånligt pris. Till alla jollarna finns nya segel (storsegel och fock). Två av jollarna är segelklara medan den tredje behöver iordningställas. det rör sig om att måla vattenlinje och botten samt montera gummilist och beslag. De båda segelklara står på enklare transportvagnar medan den tredje har en fin bromsad kärra.

Som medlem i klubben erbjuds du att senast 31/1 2016 köpa någon av de seglingsklara jollarna för 18000 kr inklusive kärra. Om du föredrar att färdigställa den tredje kostar det 23000 kr inklusive den fina kärran.

De jollar som inte säljs till klubbmedlemmar kommer att läggas ut till försäljning till ett annat, högre, pris från den 1/2.

Vid intresse och mer information kontakta:

Björn Sterner 070-541 99 86, e-post bjorn.t.sterner@gmail.com

Bengt Hjalmarson 070-521 49 20, e-post benhja@gmail.com