Inbjudan till Rosättra varv

Välkommen till Rosättra varv söndagen den 18 oktober!

rosättra

Besök varvet i Norrtälje som bygger de vackra Linjettbåtarna och träffa författare från Nautiska Förlaget!

I programmet ingår:

• Bryggvandring och möjlighet att titta närmare på LinjettCharters båtar. Johan Gustafsson, ägare till LinjettCharter finns på plats.
  • Visning av Linjettvarvets hallar där vi får titta på de båtar som är under produktion. Mats Gustafsson, båtkonstruktör, berättar om båtarna och varvet.
  • Magnus Lindén, författare till bland annat långseglingshandboken Bortom horisonten – från semestersegling till oceansegling, berättar om sina 40 år som charterskeppare och långseglare.
  • Lars-Göran Nilsson, meteorolog och fotograf, författare till flera böcker i meteorologi, senast Sjörapporten och Moln, pratar moln ur naturvetenskapligt och kulturhistoriskt perspektiv.

Vi börjar på bryggorna klockan 13 och avslutar senast klockan 17.

Det kommer att finnas öl och smörgåsar till självkostnadspris.

Ta gärna med en vän. OSA till info@nautiskaforlaget.se senast 1 oktober. Antalet platser är begränsat.

Varmt välkomna!