Domsands seglingssektion bjuder in till föredrag

Hej alla seglare i södra Vätterbyggden

3Di760-1

Volvo Ocean Race och Americas Cup står på schemat när Henrik Ottosson från North Sails kommer på besök torsdagen 4/12 klockan 18:30

Han kommer för att prata om och hur segel och vingar fungerar till dessa typer av båtar.

Nu när våra egna båtar är uppe ur sjön så tänkte vi i Domsands seglingssektion att det kunde vara roligt att lyssna på någon som kan mycket om det senaste inom segling.

Vi räknar med att föredraget tar ett par timmar minst och vi kommer därför att fixa någon slags kvällsmacka (Baguette) samt dricka.

Kostnaden för denna kväll blir 50 kronor/pers, betalas vid ankomst.

Denna inbjudan går ut till Domsands båtsällskap, Sveduddens båtklubb, Jönköpings segelsällskap, Södra vätterbyggdens Skepparföreningen samt Gränna båtklubb.

Domsands klubbhus får ta emot max 100 gäster så först till kvarn.

Anmäl er dock senast 30/11 till anders.hoffmann@telia.com

I anmälan vill ha ert namn och vilken klubb ni kommer ifrån.

Har ni någon allergi, skriv även detta i anmälan.

Väl mött den 4 december

Anders Hoffmann