Inbjudan till Grevskapsregattan 2014

Tid:               Lördagen den 16 augusti 2014

Anmälan:    Gränna Båtklubb fredag den 15 augusti kl 19, eller

lördag den 16 augusti 09.00-10.00

Anmäl ansvarig skeppare samt mobilnummer och antal personer ombord.

Indelning i klasser kan komma att ske, t ex vid stort deltagarantal och/eller stor spridning på

SRS-tal.

Regler          KSR 2013-2016 Appendix S och denna föreskrift.

Starttider enligt TID PÅ DISTANS med jaktstart (“omvänt LYS”), eventuellt

med modifiering att halva respiten tas ut i samband mad starten.

Alla tidsangivelser enligt GPS.

Avgift:          100 kr.

Start:            Första start planeras till kl. 11.00. Individuella starttider meddelas vid rormansmöte kl. 10.00.

Banan:         Distansbana mellan Gränna och Visingsö. Bansträckningen meddelas vid rorsmansmöte kl. 10.00.

Övrigt:          Protester skall lämnas in till tävlingsledningen senast 60 minuter efter sista båts målgång.

Frågor:         Kontakta Björn Sterner 070-541 99 86.

Deltagande båt skall vara ansvarsförsäkrad.

Efter tävlingen, framemot kvällen, ordnas en social aktivitet i klubbens regi. Det blir någon form av förtäring.

Anmälan till detta görs i samband med tävlingsanmälan.

Välkomna och Segla Väl

Gränna Båtklubb