Uppställningsplats för vagnar och kärror vid/runt reningsverket

Gränna Båtklubb använder området vid/runt reningsverket för att ställa sina medlemmars båtvagnar under seglingssäsongen. Det har aldrig varit tänkt att bli en plats för uppställning eller förvaring av båtar under långa perioder utan möjligen för enstaka tillfällen om medlem av sjukdomsskäl eller dylikt inte haft möjlighet att lägga i sin båt, den säsongen.

Foto: Håkan Frylén

Gränna båtklubb vill att samtliga båtar som nu finns på dessa ytor följer övriga båtars mönster och sjösätts till våren 2014 för att senare placeras på avsedd vinteruppläggningsplats under vintersäsong.

Det finns dessutom önskemål om att alla våra båtvagnar, master, lös utrustning etc. märks med namn och telefonnummer så att man lätt kan få kontakt med ägare vid behov.

Se även tidigare inlägg: ”Vrak och annat” från 2013-10-29

Gränna Båtklubb