Hamninformation och mera arbete

Idag, lördag fortsatte jobbet med bommarna

Foto: Stefan Erixson

A + B – bryggorna är nu klara. Dock har vi upptäckt att djupförhållandena i hamnen inte är helt säkerställda, varför “slutfinishen” på detta jobb måste göras innan vi fortsätter bom-iläggningen.

Håkan Norén, hamnbolagets ordf. (mannen på bilden) har lovat ta detta med kommunen direkt i början på veckan.

Foto: Stefan Erixson

Så följande gäller nu:

• Söndag 12/5  Endast sjösättning av båtar som kräver max 3 m plats!
  • Onsdag och torsdag (15-16/5)  kör vi arbetskvällar. Start från kl. 17. “Middag” serveras i klubbstugan båda kvällarna. Planen är då att slutföra det allra mesta av bryggarbetet, så att även de större båtarna ska kunna komma i sjön.
  • Nästa sjösättningsdag är lördag 18 maj. Från ca 8.30.

Håkan meddelar också att man räknar med att era båtplatsnummer blir klara under veckan. Kommer på posten ihop med P-kort. En nyhet är att man kan ha TVÅ bilar på ett kort. (Som bilhandlare tycker jag att man bör ha minst TVÅ bilar/hushåll).

Se denna info som preliminär, men det som sagts gäller tills ny info kommer.

Hoppas vi ses i veckan!!

Syrelsen gm