Avisering via E-post

@@@.svg

Till alla klubbmedlemmar som har e-post

Klubben har för avsikt att från och med i år, 2013, fakturera alla avgifter via e-post. För att detta skall fungera behövs några små insatser från dig som klubbmedlem:

• Vi måste få din e-postadress. Vi saknar idag e-postuppgifter från ett 50-tal medlemmar. Så känner du på dig att du inte meddelat oss din e-postadress, kan du skicka in den till vår kassör Tove Fransson, hemmestad@telia.com. Eller gå in på vår hemsida under meny: “Klubben” – ” Ändring/ Komplettering av personuppgifter”, och fyll i formuläret där.
  • Du måste godkänna att vi skickar faktura via e-post till dig. De fakturor som kan bli aktuella är: medlemsavgift, sjösättning, torrsättning, hyra av klubbstugan mm.
  • Du godkänner att ta emot faktura via e-post genom att klicka på den länk som är bifogad i mailet som du fick från Gränna Båtklubb den 2013-02-16.

Har du några frågor om detta är du välkommen att skriva till: info@grannabatklubb.com .

GBK Logga JPEG

Gränna Båtklubb