Nya länkar

Gränna Båtklubb presenterar två intressanta länkar på hemsidan

 

Rädda Vättern, http://raddavattern.blogspot.se

En sida som drivs av “Auktion Rädda Vättern”. Här kan du följa med i debatten om försvarets planer på utökad verksamhet i sjön, gruvdriften som planeras i Norra Kärr samt den prospektering som redan är i full gång under Vättern mellan Jönköping och Visingsö.

 

Skärgårdsbåtar.se, www.skargardsbatar.se

logo

En mycket intressant sida, med stor databas över de flesta av Sveriges skärgårdsbåtar. Här hittar du bland annat alla Visingsöfärjor (även den nya färjan Braheborg som ännu inte är klar) och många gamla ångbåtar som trafikerat Vättern.

 

Länkarna hittar du på vår hemsida under meny:  “Länkar”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.