December 2012 – Rekordmånad

Gott Nytt 2013

Nu har vi följt nya hemsidans utveckling sedan den sjösattes den 10 maj, fram till nu, årsskiftet 2012 – 2013. Och lustigt nog så blir denna, årets sista månad också årets rekordmånad med 5093 besökare (se gula staplarna, 164/dag). Detta får också bli den sista statistikrapporten som jag plågar er med. Nu får sidan istället innehålla mer intressant material som klubbnyheter, information och alla klubbmedlemmars berättelser och erfarenheter från olika båtäventyr.

Nu när vi klivit in i ett nytt år igen, med nya friska krafter efter jul- och nyårsledighet (se min statistikrapport november 2012),  är vi väl, väl förberedda att ta itu med den nya hamnen som håller på att växa fram. Det görs stora framsteg nere i hamnområdet. Hela den norra pir-armen är nu flyttad, och i den stora hamnen fortsätter arbetet med muddring och iordningställande av hamnplanen. Det bästa av allt är ju att det bara är fyra – fem månader kvar tills Bengt B och grabbarna i kranen har tänkt stoppa ner våra båtar i sjön igen. 😛

God fortsättning

Webbansvarig