Ordförandes blogg 2012-12-16

Har du båt?

Foto: Roland Larzén

Just nu känns båtlivet långt borta, men betänk att vi pratar dagar innan det vänder och en ny säsong närmar sig.

Det här året har varit extremt händelserikt för oss i båtklubben. Frågan är hur nästa år blir? Intressant, tror jag, men också rätt krävande. Allt ska landa på plats och logistiken kring pirar, bryggor och båtplatser kommer att ställa stora krav på alla inblandade. Och det kommer att kräva stort tålamod och förståelse från alla er båtägare som inte behöver slita med det praktiska. Göran Lago, Bengt Boestad, Bosse Törnkvist, Georg Svensson och Börje Fritsell gör tillsammans med hamnbolaget ett jättejobb (ideellt) för att vi andra ska få en trivsam och väl fungerande hamn till sommaren.

Därför:  Läs Rolands inlägg angående e-postadresser och uppgifter om din båt.!!

Det är ett jätteviktigt bidrag för att få allt att funka i planeringen. Om alla hjälps åt med glatt humör, tålamod och förståelse kommer vi att få en fantastisk hamnmiljö redan till sommaren. Att vi dessutom har en ”ny” klubbstuga klar under våren gör mig än mer hoppfull om en kanonsäsong 2013.

Jag vill tacka alla er som bidragit på olika sätt under året. Utan er har vi ingen klubb. Men mer om detta i julbrevet från sekreterare Tobbe.

En God Jul och ett härligt Gott Nytt Båtår önskas er!!!

Stefan E