Ordförandes blogg 2012-11-25, Nya tider

Hallå klubbvänner

Nu var det länge sedan jag ”bloggade” och det har runnit mycket vatten i vår hamn sen senast. Jag har bytt jobb och det har tagit lite fokus från klubbarbetet. Inte bra, men sånt händer.

Numera styr jag bilen norrut på morgnarna, mot Linköping och HedinBil. Jag har alltså lämnat (efter 20 år) Holmgrens och Småland. HedinBil är ca 3 ggr större än Holmgrens och det är en inspirerande utmaning att ta hand om Östgötaanläggningen. Dock tänker Lea och jag bo kvar i Gränna, så klubbjobbet rullar på som vanligt.

Men även om jag själv inte bidragit så mycket i klubben på sistone har många andra gjort det.

1. Stugbyggarteamet har kommit långt.Isolering, nya innerväggar, eldragning är redan klart. Och det ryktas att Bengt Boestad kör hårt med spackelspaden. Byggchefen själv, Nicholas Fokine, sparar inte heller på krutet. Grym pojke den där Fokine!! Tack till er alla som är med och sliter.
    Jag tror faktiskt att en invigning av ”nya” stugan till vårdagar är full möjlig.

Foto: Roland Larzén

1. Hamnen förändras snabbt nu och man kan undra om det ska kunna bli klart i tid.Men faktum är att den samordning som jag ropat på och saknat nu verkar vara på gång. Det är ju tre saker vi önskar: Bra färjetrafik, En bra småbåtshamn och en vacker hamnmiljö. Det känns jättespännande och jag är försiktigt optimistisk. Bosse T, Börje F och Georg S gör tillsammans med Hamnbolaget chef Håkan Norén ett kanonjobb! På tal om Georg, årets Grännabo!! Grattis Georg!! Vi är stolta som har dig i klubben. Även här, jättetack till alla er som hjälp till under hösten med bryggorna!!

1. Vinteruppställningen på stora parkeringen verkar funka bra. Ber dig läsa den separata informationen om el och vatten.

Stannar där just nu, men vi hörs snart igen!!

Skepp ohoj

Stefan E