NPP, PNP, PPN – Vilka killar!

Man kan hitta på vilken förkortning man vill – men vilka killar som finns bakom bokstäverna. Nicholas och Petrarana Boestad och Sandén. I lördags så rev de ut de gamla väggarna i stugan, åkte till sortergården och reglade och riktade upp väggarna. Allt klart för elektrikern att börja sitt jobb.

Elektrikern kommer göra klart sitt jobb denna och nästa vecka. Efter det kommer Bengt Boestad isolera väggarna och sedan kommer vi ha arbetsdag igen på lördag 10 november och del av söndag 11 om det behövs.

Då skall skivorna upp på väggarna och sedan är det klart för målningsarbete. Har vi inom klubben eller dess närhet något proffs på spackling och målning så hör av dig senast 10 nov till Nicholas 070-951 78 44 eller till Georg 070-629 08 07 så tar vi gärna emot lite ideellt arbete. Annars får vi köpa tjänsten av en målarfirma.

Ha en bra helg på er alla!

Georg Svensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.