September 2012 – Trenden är bruten

“Men det är en rekordmånad ändå”

Ja, det är första månaden sedan den nya hemsidan sjösattes, som aktiviteten på sidan minskat. Se de gröna staplarna som visar antal “hits” (det vedertagna mätvärdet för aktivitet på hemsidor).

Men jag tycker ändå det är en rekordmånad. Det med tanke på de gula staplarna, som representerar hur många besökare (129) sidan har haft i snitt per dygn under september och det är betydligt fler än någon tidigare månad. Då vi är lite drygt 300 medlemmar i klubben, skulle man kunna säga att på tre dagar har alla medlemmar besökt sidan. Men så är det ju naturligtvis inte, för det är många andra runt om i världen som är inne och kollar på vår hemsida.

Nu går vi ju in i vintermörkret. Båtarna torrsätts, konserveras och vintertäcks för att stå pall för vinterstormar och tjocka snötäcken. Så det är kanske inte så konstigt att båtaktiviteten minskar och man sysslar med annat istället.

Men för att nu inte hemsidan skall gå helt i ide under vintern, vore det trevligt om ni ville dela med er av de båt- fiske- och sjöäventyr ni varit med om i sommar. Det kunde ju bli trevlig läsning för alla medlemmar. Så fatta tangentbordet eller gåspennan, töm kameran på bilder och skicka in era berättelser till hemsidan.

Webbansvarig

Roland Larzén