Följ ombyggnaden av Gränna hamn

Gränna Båtklubb följer ombyggnaden av Gränna hamn på hemsidan

Foto: Roland Larzén

Ett nytt fotoalbum har öppnats på hemsidan där Bertil Persson med flera kommer att dokumentera ombyggnaden av Gränna hamn/småbåtshamn i bilder. Detta är ett projekt som kommer att sträcka sig under cirka 1,5 år, och det kommer att fyllas på med nya bilder allt eftersom den nya hamnen växer fram. Så för att följa med vad som händer i Gränna hamn, räcker det att gå in på hemsidan lite då och då för att ta del av de senaste framstegen.

Du hittar fotoalbum under: “För Medlemmar” – “Medlemsforum” – “Fotoalbum”

Alla som har fina bilder från ombyggnationen kan vara med och bidraga med sina bilder. Vi hoppas att detta kommer att bli ett spännande bild- och tidsdokument för framtiden. Lika spännande som vi tycker det är att titta på gamla bilder, som från när de byggde den gamla fyren på 1930-talet t.ex.

Den nya “lilleputt-fyren” är ju Grännas 3e fyr genom tiderna. Vill du läsa mer om de två tidigare kan du göra det på vår Nostalgi-sida, den hittar du under: “För Medlemmar” – “Medlemsforum” – “Nostalgi”

Webbansvarig

Roland Larzén