Ny funktion på hemsidan

Hemsidan har en ny funktion

Nu kan du som vill följa vad som händer på Gränna Båtklubbs hemsida prenumerera på nyheter och annat som är nytt på sidan. Du kommer då att få ett e-postmeddelande varje gång som det läggs ut ett nyhetsinlägg eller när en ny sida läggs upp på hemsidan. För att aktivera denna tjänst, gör du dessa 4 steg:

1. Börja med att klicka på den nya lilla svarta knappen *Nyheter längst ned till höger på hemsidan.

2. Du får nu upp en svart liten box där du ombeds att fylla i din e-post adress. Klicka sedan på knappen “Skicka!”.

3. Nu visas panelbilden. “Ansluter till nyhetsprenumeration från Gränna Båtklubb”. Stäng denna genom att klicka på krysset.

Då får du upp en panel som säger: “Ett bekräftelse-meddelande är skickat!” till dig via e-post.

4. När du fått e-postmeddelandet, bekräftar du nyhets-prenumerationen genom att klicka på bifogad länk. När du gjort detta får du en bekräftelse att din nyhets-prenumeration är startad.

Så var det klart.

Om det är svårt att läsa texten på panelbilderna, kan du klicka en eller två gånger på dem så förstoras de.

Obs! Det händer andra förändringar och uppdateringar på sidan som inte aviseras via denna funktion, så glöm inte att kolla runt lite då och då för att hålla dig helt “up to date”.

Webbansvarig

Roland Larzén