Grännabåt i Hjo

Lena och Sven Wilhelmsson i Hjo, köpte träsnipan “Svea” från Gränna i våras

Foto: Roland Larzén

 

 

De har lagt ner ett fantastiskt jobb på båten som var i stort behov av underhåll. Än så länge har de bara hunnit med att färdigställa själva skrovet, men de kommer att renovera hela Svea till ett en mycket fin båt (vi har sett den andra träbåten som paret Wilhelmsson äger). De räknar med att det kommer att ta tre år innan hon blir helt klar.

 

 

 

Lena och Sven skulle vilja få reda på lite mer om Sveas historik, som när och var hon är byggd och utav vem. Men också lite om Sveas resa genom livet, hur och var hon har använts och i vems tjänst hon har varit.

Har du som läser detta information om Sveas framfart och levnadsöde, kontakta då Lena och Sven antingen på telefon:  0503-314 27 eller via e-post:  lena-sven.wilhelmsson@tele2.se

Det går också bra att skriva en kommentar på detta inlägg. Det gör du här nedan.

Fyll i ditt namn och e-postadress, skriv ditt meddelande och klicka på “Skicka kommentar”.

OBS! Det kan ta 1 – 5 dagar innan din kommentar visas på hemsidan och då visas den på samma sida som där du skrev den, alltså på denna sida.

2 svar till “Grännabåt i Hjo”

  1. Hej !!

    Det låter toppen. Så båten har alltså bytt namn någon gång under tiden. Vi väntar ivrigt på dessa uppgifter. Stort tack Roland för att du har hjälpt oss med detta.

    Lena

  2. Hej vi hade Annja som hon egentligen heter innan, vi vet lite om när hon byggdes och så, ska kolla upp det och skickar ett mail i veckan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.