Skriv ut detta Sida

Medlemsansökan – Familjemedlem barn

Välkommen till Gränna Båtklubb

Foto: Roland Larzén

På denna sida ansöker ”Familjemedlem barn” medlemskap i Gränna Båtklubb, genom att fylla i formuläret nedan.

Vissa uppgifter är obligatoriska och måste fyllas i. Dessa är markerade med en asterisk (*).

När vi mottagit och behandlat er ansökan, samt erhållit betalningen för Huvudmedlem träder medlemskapet i kraft.

När en familj ansöker om medlemskap, registreras en person som Huvudmedlem och övriga som Familjemedlemmar.
Familjemedlemmar är, maka, make eller sambo samt hemmaboende barn till och med 20 års ålder.

Övriga medlemmar är Enskilda medlemmar.

När någon av dina uppgifter ändras är det viktigt att du meddelar båtklubben detta. Det gör du via formuläret Ändring
av personuppgifter. Du hittar formuläret under meny: ”Klubben” – Medlemsansökan” – ”Ändring av personuppgifter”

Medlemsansökan - familjemedlem barn
* Obligatoriska fält