Nya B-bryggan

Äntligen!

Efter lång väntan är den nya B-bryggan på plats. Trots stundtals hårt väder under arbetet utfördes bytet på bara tre dagar! Den nya bryggan har en helt annan konstruktion än den tidigare och det gistna trädäcket är nu ett minne blott.

Alla y-bommar blev inte monterade utan detta får vi i klubben ordna under nästa arbetsdag. Det återstår även att sätta upp pollare med el och vatten. Notera att gästhamnen flyttas till insidan av B-bryggan vilket gör att det bli fem färre platser och att fem nya platser kommer att skapas på A-kajen där gästhamnen tidigare fanns.

Brygga D har förlängts med 12m av den gamla brygga B och här blir det åtta nya platser. Klubbens segelbåtar och ribbåt kommer att placeras där. I princip är platserna på B-bryggans sidan mot parkeringen 2,5 m breda, mätt mellan Y-bommarna, och 3,0 m breda på sjösidan, men med hänsyn till bryggsektionernas längd finns det några avvikelser.

Göran Lago kommer att kontakta de båtplatsinnehavare som behöver byta plats.

Gamla B-bryggan

Nya B-bryggan