Arbetsdag 20 oktober

Varmt välkommen till att förbereda hamnen inför stundande vinter!

Arbetsdag den 20 oktober! (kl.09.00 – 12.00)

Det finns inga större arbeten planerade så vi gör som vi brukar:
Kollar upp samtliga bryggor, bommar och infästningar, städar & ser till att hamnen, parkeringen, uppställningsplatser, servicebryggan & våra stugor klarar vintersäsongens karga klimat och busiga vindar.
Vattenledningar töms från bryggorna, slangar tas in & toatömningsstationen görs redo för att klara minusgrader.

Det finns oftast något att pyssla med inomhus ifall du inte hittat kläder för väder… Vi räknar inte med att det kommer att krävas några tunga verktyg, men du får naturligtvis gärna plocka med en skruv- & stjärn- mejsel för att inte stå helt naken!… Om det finns någon information att sprida så kommer det tillfälle under fikat/lunchen. Vi ser självklart till att du får 9-kaffet & hittar nåt för ’lilla magen’ runt 12-slaget!

Varmt välkommen!
Brygglaget