»

Jun 28 2018

Skriv ut detta Inlägg

Inbjudan – Grevskapsregattan 2018

Härmed inbjuder vi till årets Grevskapsregatta!

Tid: Lördagen den 18 augusti 2018

Anmälan: Gränna båtklubb lördag 18 augusti 09.00-10.00
Ansvarig skeppare anmäler mobilnummer och antal personer ombord.

Indelning i klasser kan komma att ske, t ex vid stort deltagarantal och/eller stor spridning på SRS-tal.

Regler: Seglingsföreskrifterna består av föreskrifterna i KSR 2017-2020, appendix S, Standardseglingsföreskrifter, och kompletterande seglingsföreskrifter i denna föreskrift med eventuell komplettering på tävlingsdagen.

Starttider enligt TID PÅ DISTANS med jaktstart (”omvänt LYS”), med modifieringen att halva respiten tas ut i samband med starten. Alla tidsangivelser enligt GPS.

Avgift: 100 kr.

Start: Första start planeras till 12.00.
Individuella starttider meddelas vid rorsmansmöte 10.30.

Banan: Distansbana mellan Gränna och Visingsö, Bansträckningen meddelas vid rorsmansmöte 10.30.

Övrigt: Protester skall lämnas in till tävlingsledning senast 60 min efter sista båts målgång. Deltagande båt skall vara ansvarsförsäkrad.

Frågor: Kontakta Björn Sterner 070-541 99 86

Välkomna och Segla Väl
Gränna Båtklubb

Permalänk till denna artikel: http://grannabatklubb.com/2018/06/inbjudan-grevskapsregattan-2018/