»

Apr 15 2018

Skriv ut detta Inlägg

Arbetsdag 21 april

Välkommen till vår arbetsdag, 21 april – 2018.

Av tradition så brukar vi ha två arbetsdagar på vårkanten. Den första är alltid inriktad på att få ordning på hamnen så du har en båtplats till din ögonsten…

28 maj har vi för att piffa till våra stugor och kringområden för att det ska bli trevligt för dig och alla andra som besöker vår hamn.

21 april kommer vi att koncentrera oss på att byta flytkroppar på några Y-bommar som farit illa av isen, montera räddningsstege på våra bryggnockar, laga bryggstock, sträcka kedjor till bryggfästen samt mindre sysslor som att fixa ut vatten & vattenslangar till bryggor etc.

Det finns alltid något för alla att göra – DU behövs!

Vi börjar kl. 09.00 med lite kaffe i stugan, där vi också får veta var vi ska ’lägga krutet’ under dagen, innan vi går ut i vårsolen. Statistiskt sett har vi varit klara med alla planerade arbeten runt kl. 13.00.

”Klä dig efter väder, i dina sköna arbetskläder.

Vi tror att vi kommer att ha de verktygen du behöver,
men det är OK att ta med egen skruvdragare, hylsnycklar etc. – om du har över.

Kanske kommer någon med information oss berika,
men alldeles klart är att vi alla bjuds på en riktig ’go’-fika’!”

Känn dig varmt välkommen!

”I Gränna Båtklubb råder ingen arbetsplikt – vi har arbetsgemenskap!!”

//Styrelsen

Permalänk till denna artikel: http://grannabatklubb.com/2018/04/arbetsdag-21-april/