»

Feb 21 2018

Skriv ut detta Inlägg

Meddelande från styrelsen

Även om snön faller just nu så går vi mot en ny båtsäsong. I styrelsen håller vi på att planera inför årsmötet den 18/3. Till dess ska vi ha ett budgetförslag färdigt men även förslag till investeringar för 2018.

Vi ser gärna att du som medlem hör av dig med förslag till inköp, satsningar du tycker är viktiga och angelägna. Kontakta någon i styrelsen eller skicka ett mail till info@grannabatklubb.com så kan alla i styrelsen ta del av dina förslag och synpunkter.

Under några månader under förra vintern och under januari månad i år har vår energiförbrukning för hamn och klubbhus varit mer än dubbelt så stor som motsvarande månader tidigare år. Vår förbrukning har varit jämförbar med en normalstor villa, trots att vårt lilla klubbhus bara håller 16 grader! Vi har ändå bytt till diodlampor på alla bryggor. Fundera på om just du har någon apparat inkopplad som förbrukar mycket elenergi på din båt på uppställningen i hamnen eller i din båt vid bryggan.

Tack på förhand för att du hjälper oss att hålla nere våra kostnader!

För styrelsen Gränna BK
Bengt Hjalmarson

Permalänk till denna artikel: http://grannabatklubb.com/2018/02/meddelande-fran-styrelsen/