»

Okt 10 2017

Skriv ut detta Inlägg

Arbetsdag 21 oktober

Varmt välkommen till vår arbetsdag då vi förbereder hamnen inför vintern!

TID: 09:00 – 12:00 (21 oktober)

Det finns i skrivande stund inga större arbeten planerade (förutom altanen som behöver få upprättelse) så vi gör väl som vi brukar:

• Kollar upp samtliga bryggor, bommar och infästningar
  • Städar & ser till att hamnen, parkeringen, uppställningsplatsen, servicebryggan & våra stugor klarar vintersäsongens karga klimat och busiga vindar.
  • Vattenledningar töms från bryggorna & toatömningsstationen görs redo för kommande minusgrader.

Det finns faktiskt lite att pyssla med inomhus ifall du inte hittat varma kläder… Vi tror inte att det kommer att krävas några tunga verktyg men du får naturligtvis gärna plocka med en skruv- & stjärnmejsel för att slippa stå helt naken!

Om det finns någon information att sprida blir det tillfälle för det under lunchen. Vi ser självklart till att någon fixat 9-kaffet & hittat nåt för ’lilla magen’ runt 12-slaget!

Varmt välkommen!
Brygglaget

Permalänk till denna artikel: http://grannabatklubb.com/2017/10/arbetsdag-21-oktober/