»

Fest efter Grevskapsregattan 2017

Ett år går fort – nu är det dags för 2017 års upplaga av

GREVSKAPSREGATTAN

Nu på lördag 19 augusti är alla medlemmar och seglande gäster välkomna att deltaga i regattan.

Klubben håller grillen varm från från klockan 18:00 och bjuder in till AFTER SAIL KNYTIS  där klubben står för kaffe och underhållning men man själv tar med mat och dryck (porslin finns).

Information om tävlingen:

Tid: Lördagen den 19 augusti 2017

Anmälan: Gränna båtklubb lördag 19 augusti 09.00-10.00
Anmäl ansvarig skeppare samt mobilnummer och antal personer ombord. Indelning i klasser kan komma att ske, t ex vid stort deltagarantal och/eller stor spridning på SRS-tal.

Regler: Seglingsföreskrifterna består av föreskrifterna i KSR 2017-2020, appendix S, Standardseglingsföreskrifter, och kompletterande seglingsföreskrifter i denna föreskrift.

Starttider: enligt TID PÅ DISTANS med jaktstart (”omvänt LYS”), med modifieringen att halva respiten tas ut i samband med starten. Alla tidsangivelser enligt GPS.

Avgift: 100 kr.

Start: Första start planeras till 12.00.
Individuella starttider meddelas vid rorsmanmöte 10.30.

Banan: Distansbana mellan Gränna och Visingsö, Bansträckningen meddelas vid rorsmanmöte 10.30.

Övrigt: Protester skall lämnas in till tävlingsledning senast 60 min efter sista båts målgång. Deltagande båt skall vara ansvarsförsäkrad.

Frågor: Kontakta Peter Boestad 070–3990999

Varmt välkommen!

Permalänk till denna artikel: http://grannabatklubb.com/2017/08/grevskapsregattan-2017/