»

Maj 07 2017

Skriv ut detta Inlägg

Båtunionens medlems- och båtregister

Information gällande Båtunionens medlems- och båtregister

Inom kort kommer alla medlemmar i Gränna Båtklubb som anmält giltig e-postadress till klubben
via mail få inloggningsuppgifter, användarnamn och lösenord, till BAS, Båtunionens Administrativa
System.

Med inloggningsuppgifterna följer även en länk till registret. Vill du inte klicka på någon länk i din
e-post så kan du skriva in www.batunionen.se i din webbläsare och därifrån ta dig vidare till BAS.
När man loggat in ser man en bild med sina egna uppgifter motsvarande den som finns nedan

Som framgår av bilden ser man Egna uppgifter, sin egen båt och sina fakturor. Om man ser felaktigheter i egna registeruppgifter kan man själv göra ändringar. Ändringarna slår inte igenom omedelbart men vi kan hjälpas åt ha ett uppdaterat medlemsregister. Registret är även adressunderlag för medlemstidningen Båtnytt som du får hem sex gånger om året. Förhoppningsvis kommer vi i denna bild snart se vilken båtplats man har och uppgifter om platsbredd.

• Under rubriken Boka pass kan man t.ex. anmäla sig som hamnvärd, delta i kurser etc.

• Under rubriken BAS-K ska vi även kunna se medlemsmatrikel, hamnplatser mm.

Allt är inte klart men styrelsens förhoppning är att registret ska fylla en viktig uppgift som informationsbärare inom klubben. Om du som läser detta är medlem men inte har anmält e-postadress så skicka ett mail med namn till info@grannabatklubb.com.

//Styrelsen

Permalänk till denna artikel: http://grannabatklubb.com/2017/05/batunionens-medlems-och-batregister/

1 kommentar

1. Hans Hermansson