»

Maj 17 2017

Skriv ut detta Inlägg

Arbetsdag 20 maj

Varmt välkommen till vår arbetsdag den 20 maj, 2017.

Av tradition så brukar vi ha två arbetsdagar på vårkanten. Den första är alltid inriktad på att få ordning på hamnen så du har en båtplats till din ögonsten…

Den andra dagen har vi för att piffa till våra stugor och kringområden för att det ska bli trevligt för dig och alla andra som besöker vår hamn.

Den 20 maj kommer vi att koncentrera oss på att städa upp kring våra tidigare vinteruppställningar samt kolla över & städa vår klubbstuga med kringutrymmen. Vi behöver vi dessutom flytta om lite på några av E-bryggans bommar så vi utnyttjar våra båtplatser maximalt och ser till att alla har en trygg båtplats för säsongen. Vi börjar kl. 09.00 med lite kaffe i stugan, där vi också får veta var vi ska ’lägga krutet’ under dagen, innan vi går ut i vårsolen. Vi kommer med största säkerhet att vara klara innan kl. 13.00.

”Klä dig efter väder, i dina sköna arbetskläder.

Vi tror att vi kommer att ha de verktygen du behöver, men det är OK att ta med egen skruvdragare, hylsnycklar etc. – om du har över.

Kanske kommer någon med information oss berika, men alldeles klart är att vi alla bjuds på en riktig ’go’-fika’!”

Du är Välkommen

”I Gränna Båtklubb råder ingen arbetsplikt – vi har en sådan härligt go’ arbetsgemenskap!!”

//Håkan Frylén

Permalänk till denna artikel: http://grannabatklubb.com/2017/05/arbetsdag-20-maj/