Sammanfattning av arbetsdag

Tack för att du kom, det betyder allt!

Den 16 april, kl.09.00 samlades ett härligt & förväntansfullt gäng över en rykande kopp kaffe i vår fina klubbstuga. När lugnet lagt sig, fördelades uppgifterna på de ca: 20 talet närvarande.
Grupp nr.1 fick flytta bom från E-brygga till D-bryggan, för att sedan hjälpa grupp nr.2 med att montera resterande bommar på nya del av D-bryggan. Grupp nr.3 fixade med nya has-plåtar under ramper till C- & D- bryggorna. Övriga fixade bl.a med att montera de nya bryggplatsnummerskyltarna (långt ord) på samtliga båtplatser. (De gamla skyltarna lämnas kvar för att hjälpa oss att hitta vår plats, då den info vi tidigare fått om vilken plats vi har i sommar, kan ha ändrats. De gamla skyltarna tar vi bort till hösten) Bryggorna rengjordes, bommar/flytkroppar o deras fästen kollades & fixades. Alla verkade hitta något att göra & tiden flög fram!

Nu kan vi ju inte ’bara jobba’ på arbetsdagarna, vi måste ju fika & umgås lite också!
11- kaffet njöt vi i goda vänners lag samtidigt som vi fick lite information från Styrelsen angående Ordförandeposten. Nästa arbetsdag kommer troligtvis även att utlysas som ett officiellt möte för val av ny ordförande. Göran Lago gav också ytterligare information om skyltar, stegar etc.

Vi passade även på att avtacka vår tidigare ordförande Stefan Erixon lite mer formellt.
Styrkta av den genuina glädjen att ha haft en sån härlig kille som ordförande under 10 år, fixade vi resten av uppgifterna i ett nafs & kom åter tillbaks till klubbstugan – nu för en härlig lunch av Grönsaks- eller Gulasch- soppa med Köttbullemacka!
Tusen tack ’köksgänget’ för gott käk & fint upplägg!

Nästa arbetsdag är satt till den 21 maj, 2016 kl.09.00 då vi också kallar till extra årsmöte – Välkommen!

// Håkan Frylén

Daniel har flyt Goa gubbar Hasplåtgubbarna Nicholas myser träff vid bom