»

Skriv ut detta Inlägg

Styrelse 2015

Presentation av styrelsen för 2015 Styrelsen 2015

Stefan Erixson (ordförande), Peter Johansson (Gästhamnsansvarig), Pär Rendahl (Fiskefrågor),

Lars-Erik Lindh (Ny kassör + medlemsregister. Läs mer nedan), Birgit Lindbom (Sekreterare).

.

Vem är vår nya kassör?

LLHNamn: Lars-Erik ”Lasse” Lindh

Medlem: Sedan 2013

Båt: Albin Viggen

Lasse berättar: 2013 köpte familjen sin första segelbåt, en Albin Viggen. Då ingen i familjen tidigare hade erfarenheter av segling eller båtliv så var båtköpet lite av en chansning, men det är inget som vi har ångrat. Numera är det en självklarhet att sommarsemestrarna avnjuts på båten. Sönerna på 4 och 2 år  är inte heller svårövertalade när det gäller en tur på Vättern.

Bor: Bunnström sedan 2008

Arbetar: På EVRY med outsourcing och serverdrift

Lasse har sedan tidigare erfarenhet från styrelsearbete i föreningar inom friluftsliv och politiken. Har idag även förtroendeuppdrag i Kultur och Fritidsnämnden och i Kommundelsrådet Gränna-Visingsö.

Permalänk till denna artikel: http://grannabatklubb.com/2015/04/styrelse-2015/