»

Skriv ut detta Inlägg

Arbetsdag 18 april

Gratis Gym & D-vitamin!

Den 18:e april har vi arbetsdag i hamnen, vi börjar kl.09.00! Förutom att din hjälp behövs för att vår båtklubb ska kunna finnas och utvecklas så får du ett utmärkt tillfälle att på ett naturligt sätt mingla bland andra båtkompisar.

Vintern har varit tuff mot bryggor och bommar. Vi kommer att behöva flera händer att återställa de skador som uppstått. Vi behöver också hjälp vid vår nya servicebrygga när den ska utrustas med ett toatömningssystem.

Det kommer dessutom behövas några som hjälper till att snygga till runt & i klubbstugan.

Det underlättar, men är inte ett måste, om du får med något verktyg som kan behövas.

Till bryggor: Skruvmaskin, Hylsnycklar, Hammare, Kofot, Borr, Borrmaskin, Såg (fogsvans), Vinkelslip (med kapskiva), Skruv-/Stjärn- mejsel etc.

Till Klubbhus & dess omgivning: Skurhink, tvättmedel, fönstertvätt, trasor, grästrimmer etc.

Tack för att just du bryr dig & vill hjälpa oss att få till en kanonsäsong! Nästa arbetsdag är den 9 maj (Ja, man får komma på båda).

Bryggkommittén
Ingvar Isacsson 0707-422855
Håkan Frylén    0708-528351

Permalänk till denna artikel: http://grannabatklubb.com/2015/04/arbetsdag-18-april/