Svenska Båtunionens öppna miljöseminarium på Båtmässan: Allt för sjön

SBUlogo.1[1]

Här finns inbjudan till SBU öppna miljöseminarium som arrangeras tillsammans med Allt för sjön i Älvsjö den 8 mars.

Seminariet är en del i det projekt SBU just nu driver tillsammans med Naturskyddsföreningen, Skärgårdsstiftelsen och Sportfiskarna.

Vi vill att ni inom klubbar och förbund hjälper till att sprida budskapet till våra båtägande medlemmar. Frågeställningarna är viktiga och berör alla och vi har tillsammans med Allt för sjön gjort det tillgängligt genom att bjuda på inträdet till seminariet och till mässan.

Har ni frågor, kontakta Peter Karlsson på SBU kansli, 08-54585961 eller peter@batunionen.com
VÄLKOMMEN!

Se anmälan i nedan bifogat dokument.

toat_mning_l_guppl_st