»

Skriv ut detta Inlägg

Nu är vi med igen!

logo_top

Nu är Gränna Båtklubb med i Svenska Seglarförbundet igen. Efter att vi för två år sedan gick ur Svenska Seglarförbundet (SF) har Gränna Båtklubb åter igen begärt och fått medlemsskap i SF igen. Anledningen är de stundande mästerskap i 11-meter klassen som är planerade till både i år 2015 och 2016.

En bieffekt med att gå med i Svenska Seglarförbundet är att vi samtidigt automatiskt blir medlemmar i både:

• Smålands Seglarförbund

• Smålands idrottsförbund

• Riksidrotts Förbundet

Logga  SMID-logo-ec-1-pc  Riksidrottsforbundet

Permalänk till denna artikel: http://grannabatklubb.com/2015/02/nu-ar-vi-med-igen/

1. Stefan Silverbåge

Hej,

good news.
    Checkade lite på SSF:s hemsida det finns en reglkurs 8 pass för 3000 SEK + 250 per person för att göra testet. KAn köras via dator och projektor. Kan vi dessutom samla ihop 5 medlemmar får vi tillbaka de 3000 SEK via Idrottslyftet.

Björn, vore detta inte något och att försöka att Co-odinera det med 606 verksamheten ? Skulle kunna skapa en bra länk mellan Er verksamhet och resten av Klubbens seglare.

2. Bertil Persson

Hej!
    När bestämdes det att vi skulle gå med i svenska seglarförbundet igen? Vi gick ju ur för att spara pengar i klubben! Detta beslut togs på ett årsmöte så följaktligen borde ju ett beslut om att gå med igen tas på årsmötet! Det är ju inte gratis att vara med! Mycket konstigt!