WSG RACE 2014

Wättern Summergame Race.

WSG Race 2014

21/7 -24/7

VÄLKOMNA till sommarens roligaste dagar på våra gemensamma vatten. Iden kom upp på BOOT mässan i Dusseldorf att vi kanske skulle göra ett försök att få till några gemensamma dagar för de båtar som stannar kvar i Sveriges bästa insjö Vättern.

Det skall betonas från början att detta inte är ett race utan allt utgår från trevligt umgänge och utgångspunkt från att alla skall trivas oavsett ålder och flytetyg.

Vi som har motorbåtar är också välkomna och kanske kan agera förtrupp inför varje hamnbesök av naturliga orsaker.

Noterbart är att alla ”måste” ha en smartphone för att ladda ner en app som beskrivs nedan. Vi tror inte detta skall vara något större problem då ngn i familjen eller besättning äger en sådan idag.

Vi samlas i Karlsborg söndag 20/7 kl: 18.00 för gemensam grillning och umgänge i anslutning till Klubbhuset. Varje båt ombesörjer mat och dryck själva. Spontan sång är givetvis välkommet och med gemensamma krafter hjälps vi åt att skapa trivsel kvällstid. Vi kommer ha med ljudanläggning som kan användas för olika trevliga ändamål. Vi betalar hamnavgifter själva efter gängse regler i varje hamn.

Vi kommer ha aktiviteter på sjön under varje delsträcka kopplat till en app som skall laddas ner. Vi återkommer framåt med mer info om detta. I skrivande stund jobbar vi att hitta rätt variant som passar oss. Momenten på sjön och en mycket komplex skiljefråga blir avgörande för resultatet varje kväll.

• Måndag. Sträckning   Karlsborg – Vadstena   Start: 10:00
  • Tisdag. Sträckning   Vadstena – Hästholmen Start: 10:00

• Onsdag. Sträckning Hästholmen – Hjo Start: 10:00

• Torsdag. Sträckning Hjo – Gränna Start: 10:00

Avslutning sker i Gränna med gemensam grillning på stranden kl: 18:00 med prisutdelning för extra ordinära insatser på sjön och insatser i övrigt.

Anmälan sker via FACEBOOK sidan Wättern Summergame Race där ni blir medlemmar i gruppen först och sedan hoppar på eventet WSG Race 2014. All information kommer att spridas via denna gruppen för WSG Race 2014. Viktigt att ni bekräftar under ”evenemang” för WSG Race 2014 när ni blivit medlemmar i gruppen!

Väl mött i sommar på Wättern.

Per Gemheden JSS   070-2745688

Mikael Holm     JSS    072-2257186