Ordförandes Påskblogg 2014

Vintern ra.. Nu är det vår!

Hallå klubbvänner!

Vi är mitt i den så kallade ”stilla veckan”, men för oss båtägare är det bråda dagar. Gott då att vädret är med oss. Nu är vatten och el på, så det är bara att köra igång vårrustningen.

Målet är att ALLA båtar är borta från parkeringarna senast 15 maj.Paskkyckling

Arbetsdagen 12 april

144

Riktigt bra uppslutning. Nästa 30!! hårt arbetande medlemmar fikade och njöt av arbetsgemenskapen. Tre arbetslag:

140

142

Paskkyckling

150

• Söderpiren med 5 bommar som kom i
  • E-bryggan där det stora omflyttningsjobbet var. Dessutom lagningsarbeten
  • Stugan med bl.a. ventilation och panelarbeten

151

Riktigt bra jobbat alla som var på plats. 10 maj kör vi igen. Då med städning och målning av våra stugor.

152

Paskkyckling

153

Extra roligt att se våra hamnmotorer Ingvar och Håkan tar ett fantastiskt ansvar. Nicholas, Peter S och de gamla goa gubbarna får vi naturligtvis inte glömma.

148

Kicki, Anneli och Ann-Katrin axlade Stickans mantel med den äran.Paskkyckling

Hamnbolaget

Hamnbolaget har fått ny ordförande och delvis ny styrelse. Vi tackar Håkan Norén för ett bra samarbete och önskar nye ordförande Hasse Lugn lycka till!147

Känslan är att vi kommer kunna fortsätta det fina samarbetet till gagn för oss båtägare och hamnen.

Första stora gemensamma projektet blir nya servicebryggan. Vi inväntar ett styrelsemöte efter påsk där vi hoppas på positiva besked och klartecken för ”byggstart”.

Om det blir så börjar vi påla för bryggan redan 26 april!  Jag återkommer med mer info när vi vet mer.20140412_110000

Till botten med grunden

I påsk kommer vi att dyka i hamnen för att se mer exakt hur botten runt våra bryggor ser ut. Även här kommer mer information.

Avslutningsvis tycker jag vi ska njuta lite äggstra nu i påsk. Ljuset, värmen och vågskvalp i sikte!!

8288398_fullscreen

Skepp ohoj och en riktigt glad påsk!!

Stefan E

Foto: Ulf Axelsson, Stefan Erixson