Ordförandes blogg 2013-03-04

Du kommer väl på årsmötet?

Nu var det längesedan jag skrev på min blogg. Inte för att det inte funnits nåt att skriva om, men ibland kommer det saker emellan! Tur att Roland är flitig och ser till att vi medlemmar hålls uppdaterade.

Foto: Stefan Erixson
Hur ser hamnen ut 1 maj? Foto: Stefan Erixson

I skrivande stund är det nästan exakt 2 veckor till årsmötet 2013. Söndag 17 mars kl. 16 i klubbstugan. I år känns mötet extra viktigt. Undrar om klubben någonsin stått inför så många nyheter?! Spännande nyheter, men också tuffa prövningar för att få allt att funka inför kommande säsong. Därför känns det extra viktigt att du kommer så att vi kan diskutera och informera hur vi på bästa sätt kan ta oss an vårens möjligheter och utmaningar.

Hur ser det ut den 17 mars? Foto: Stefan Erixson
Hur ser klubbstugan ut den 17 mars? Foto: Stefan Erixson

Som vanligt är det en mer formell del med val till styrelsen etc. men vi planerar också för information om hamnen, klubbstugan, hemsidan, arbetsdagar m.m.

Hur får vi ihop pengar till att även byta köksinredning? Foto: Stefan Erixson
Hur får vi ihop pengar till en ny köksinredning? Foto: Stefan Erixson

Ja, som du ser, kan det bli ett rätt långt möte,men som vanligt har Gerd och gänget fixat kaffe och macka (20kr) och byggänget har också fixat fungerande toalett!!

När parkerar vi vid bommar istället? Foto: Stefan Erixson

För mig har veckan varit lite annorlunda. I tisdags åkte jag Halv-Vasan med prima kraft i kroppen. Resten av veckan har det varit snorigt och förkylt. Men idag tog jag mig ut och gjorde en runda till hamnen. Vilken underbar vårkänsla!

Se hur väl medlemmarna skyddar och sköter sina skutor! Foto: Stefan Erixson

Tog några bilder som bekräftar att vi går mot en ny båtsäsong.

Som sagt – vi ses på årsmötet!

Skepp ohoj

Stefan E