Manifestation värna Vättern

Nu på söndag den 7 oktober klockan 18.00 är alla Grännabor och naturligtvis alla Gränna Båtklubbs medlemmar välkomna till båtklubbens stuga i hamnen, för den gemensamma manifestationen ”Värna Vättern”.

Klockan 19.00 tänder vi en vårdkase för att visa vårt engagemang för Vätterns framtid och för att markera det ansvar vi alla har för miljön i och kring vårt vackra innanhav.

Foto: Roland Larzén

Trots att denna information kommer ut sent, hoppas vi att så många som möjligt kan komma och visa sitt stöd för vår sjö, när den som bäst behöver oss. Den finns ju alltid där för oss.

Foto: Cecilia Boestad

Från klockan 18.00 är grillen igång, så kvällsmaten är räddad. Grillkorvbuffé till självkostnadspris.

Denna manifestation kommer att pågå runt hela sjön på söndag kl. 19.00. Med tändande av vårdkasar och klockringning i lokala kyrkor med mera, se bifogade dokument nedan.

Välkomna till Gränna hamn

Gränna Båtklubb