»

Ordförandes blogg 2012-09-23

Foto: Ulf Axelsson

Vilket gäng!!

22 september blev precis det startskott jag hoppats på. En stilla dag med ett stilla sensommarregn. Men en dag full av energi och engagemang.

Jag känner mig verkligen stolt att få vara ordförande i den här klubben.

Foto: Ulf Axelsson

Tänk att vår lilla klubb kan mobilsera så mycket! En frontlastare, en traktor, Pick-up med vagn , alla verktyg, massor av goa gubbar och en jäkla massa ”know how”!! Dessutom varm korv med bröd.

På några timmar fixade vi allt som behövdes inför byggstarten i  morgon.

Jättetack till er alla! Att Bosse Törnkvist, Börje Fritsell, Petrarna Boestad och Sandén får en extra guldstjärna tror jag ingen invänder emot…

Börje och Bosse berättade dessutom under fikarasten om vad som är på gång i hamnen. (De är ju tillsammans med Georg Svensson våra representanter i kommunens hamnarbetsgrupp).

Vi kom fram till att målet nu är att alla båtar är ur sjön senast fredag 12/10, (Se Rolands inlägg) och att vi alla samlas till en arbetsdag på lördag 13/10.

Om klubbstugan inte är en total byggarbetsplats har vi sedan en liten efterfest på kvällen.

I morgon ska jag träffa JP för en artikel om det som händer i hamnen.

Följ vad som händer  i hamnen på hemsidan och tveka inte att höra av dig om du har frågor eller synpunkter. Till mig eller någon av ”de tre musketörerna” , Bosse, Börje och Georg.

Skepp ohoj/Stefan E

Permalänk till denna artikel: http://grannabatklubb.com/2012/09/ordforandes-blogg-2012-09-23/