»

Ordförandes blogg 2012-06-12

Stefan Erixson, ordförande

Hemsidan växer…

Heder åt Roland som bygger en riktigt fin sida. På torsdag, 14/6, ska vi träffas i hemsidesgruppen och gå igenom hur vi utvecklar sidan ytterligare. Återkommer efter det mötet med mer info.

Men skicka material till Roland, Uffe eller Cilla!!

Stugan krymper… (isolering)

Nicholas Fokin och Georg Svensson hade ett fantastiskt byggteam igång på arbetshelgen i mitten av maj. Alla fönster utbytta och ett stort glasparti mot sjön är monterat.

Nästa steg är ny ytterdörr, på ny plats, och sedan är det dags att börja med inredningen. Men över sommaren tar vi en paus.

Foto: Ulf Axelsson

Hamnen växer…

Full fart här också! Idag, måndag 11/6 hade kommunen och klubben ett arbetsmöte. Bosse T, Börje F och Georg S gör ett jättejobb och jag tycker det ser riktigt spännande ut.

Även här kommer mer info snart.

Stefan/Ordf.

Permalänk till denna artikel: http://grannabatklubb.com/2012/06/dokument-1/