»

Jun 30 2012

Skriv ut detta Inlägg

Båtplatsregister

Nu är även båtplatsregistret klart och utlagt på hemsidan

Foto: Roland Larzén

Båtplatsregistret är uppdaterat den 2012-06-25 och kommer att uppdateras en gång per år.

Om du upptäcker att några uppgifter inte stämmer eller saknas, vill vi att du kontaktar Ulrika på Grenna Hamnbolag som sköter registret, så att hon kan ändra eller lägga till uppgifter i registret.

Det är viktigt att vi har de rätta kontaktvägarna till alla båtägare, ifall något hänt med båten, t ex med förtöjningen.

Du hittar båtplatsregistret under meny:  ”För medlemmar” – ”Medlemsforum” – ”Båtplatsregister”

Eller klicka här:  Båtplatsregister

För all logga in använder du samma lösenord som till alla andra lösenordsskyddade sidor på hemsidan.

E-post till Ulrika är:  ulrika.lenander@telia.com

Webbansvarig

Roland Larzén

Permalänk till denna artikel: http://grannabatklubb.com/2012/06/batplatsregister/