Äntligen!

Stefan Erixson, ordförande

Premiär för klubbens nya hemsida! Vi öppnade vår ”gamla” sida 2004. Då ett spännande initiativ från Ulf Axelsson och hans grabb Fredrik. Fredde har sedan dess varit vår webbmaster och gjort det med den äran. Tack Fredrik!

Men nu är det alltså dags för en ny och modernare hemsida. Under vintern har en av klubbens medlemmar, Roland Larzén, skapat en ny plattform för vår nya webbsida.

Tanken är att sidan ska vara en mötesplats för klubbens medlemmar, men också för andra båtintresserade. Sidan är uppbyggd kring aktuell information och bilder från vår verksamhet, och vi hoppas den blir ett levande forum.

Roland kommer att bli vår nya webbmaster med Cecilia Boestad och Ulf Axelsson som sidans webbredaktörer. Man kan väl säga att Roland står för det tekniska och Cilla och Uffe för innehållet. Lycka till!

Själv ska jag försöka ge dig senaste nytt i min blogg. Så nu är det upp till dig som medlem att avnjuta vår nya sida, men också upp till dig att aktivt bidra till en aktuell och spännande dito.

Skepp o hoj

Stefan Erixson